Zakaj vaša skrb, da bodo vsi opazili, da nostite lasujo, ni potrebna?

Blog

Z našimi več kot 10 letnimi izkušnjami na področju izdelave lasulj iz naravnih las, dobro razumemo, da je izguba las zaradi različnih vrst alopecije, hormonskih motenj, stresa in drugih razlogov, lahko zelo težka izkušnja. Zato se osredotočamo izključno na izdelavo lasulj iz naravnih evropskih. Vrjamemo, da vas zaradi različnih slabih izkušenj skrbi, da bo nošenje lasulje preveč opazno. Če tudi vi razmišljate o nakupu lasulje, vendar vas skrbi, da bodo vsi opazili, da nosite lasuljo, vam lahko zagotovimo, da so te skrbi odveč. V tem blogu bomo razložili, zakaj.

Kvalitetni materiali in ročno delo

Lasulje iz naravnih las, kot jih izdelujemo mi, so narejene iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo naraven izgled lasišča, pričeske in samih las. Za osnovo lasulje uporabljamo zelo tanko svileno mrežico, ki se zlije z barvo kože in je ni mogoče opaziti. Poleg tega je ročno delo pri izdelavi lasulje ključnega pomena. Vsak las je posebej vpleten na mrežico, kar omogoča prilagajanje vsaki obliki glave in naravno premikanje las. Prav tako, pa tak način vpletanja posnema naravni način rasti las.

Prilagodljivost in personalizacija

Vsaka lasulja je unikatna in je izdelana samo za vas. Prilagojena je vašim potrebam, željam, življenskemu stilu in vašim navadam. Pred izdelavo lasulje, je obvezna vsaj ena konzultacija na kateri se pogovorimo o vaših pričakovanjih in strahovih. Prav tako, bomo izmerili vašo glavo ter izdelali kalup, kar nam omogoči, da je lasulja izdelana točno po vaših merah. Skupaj določimo barvo las, teksuro las, dolžino in gostoto. To pomeni, da je vaša lasulja resnično “vaša” in da se popolnoma prilega vaši osebnosti in slogu.

Udobje in varnost lasulje

Ena od glavnih skrbi pri nošenju lasulje je, da bo lasulja neprijetna ali da se bo premikala. Naše kvalitetne lasulje, so oblikovane tako, da so udobne za nošenje in varno pritrjene. Prvi razlog je ta, da je lasulja izdelana po obliki vaše glave, kar pomeni da nima “praznin” kjer bi lasulja odstopila od glave. Načinov, kako pritrditi lasujo je več. Večina uporablja dvostranske silikonske trakove, ki so izdelani izključno samo za uporabo na koži. Trakove si prilepite na več različnih točk.  Omogočajo varnost tudi pri močnem vetru. Za tiste, ki nekaj svojih las še imate, pa je možno tudi pritrjevanje s “clip-on” sponkami ali pa kombinacijo obojega. Brez skrbi, vse načine pritrjevanja vam bomo pokazali in vas naučili pravilnega ravnanja.
To pomeni, da se lahko počutite samozavestno in sproščeno, ne da bi vas skrbelo, da bi lasulja zdrsnila ali bila očitna.

Zaključek

Skrb, da bodo vsi opazili vašo lasuljo, je razumljiva, vendar nepotrebna. S sodobnimi tehnikami izdelave lasulj iz naravnih evropskih, lahko dosežemo videz, ki je popolnoma naraven in prilagojen vašim željam.
Če razmišljate o nakupu lasulje, vas vabimo, da nas kontaktirate in si zagotovite svojo unikatno, ročno izdelano lasuljo, ki vam bo povrnila vaš sijaj.

Kontaktirajte nas danes in odkrijte, kako vam lahko pomagamo pri izbiri popolne lasulje.
Kontakt